Tjänster

Förbättra din sömn

Kostnadsfri

Svårt att somna? Vaknar du på natten? Trött på morgonen? Då kan det här vara något för dig.

Förbättra din sömn

En träff

Bara du och Johnny. En 45-minuters träff i telefon, Zoom eller Teams. Vi går igenom hur din sömn ser ut just nu. Du lär dig en av Sömnskolans enkla övningar för förbättrad insomning och sömn. Därefter fortsätter du med övningen på egen hand, 3-5 minuter/kväll.

Pris: 49€
Vill du fråga något/anmäla dig: johnny@somnskolan.fi

Förbättra din sömn

Personal Trainer

Tillsammans söker vi de övningar som passar just för dig. Vi träffas en gång i veckan online och har däremellan kontakt via WhatsApp så att du så fort som möjligt skall bli piggare i vardagen igen.

Bara du och Johnny . Fyra 20-30 minuters veckovisa träffar i Zoom eller Teams. Du lär dig Sömnskolans enkla övningar för förbättrad insomning och sömn. Mellan träffarna gör du övningarna på egen hand, 3-5 minuter/kväll.

Pris: 99€
Vill du fråga något/anmäla dig: johnny@somnskolan.fi

Förändring

Hur vi skall träna vårt psykiska välmående är inte självklart för alla. Med ganska små förändringar i vårt dagliga liv kan vi dock minska både den inre och yttre stressen.

Bara Johnny och du. Pågår i sex veckor. Vi träffas ca. 30 minuter en gång i veckan på Zoom eller Teams. Mellan träffarna gör du en 5-minuters Mediyoga-övning per dag.

Du lär dig
  • Övningar från Mediyoga som minskar stress
  • Hur våra tankar påverkar oss
  • Vad händer om vi slutar prestera, ställa upp och alltid hjälpa till?
  • Hur vi kan stärka vår självbild
  • Hur vi kan hantera negativa känslor

Pris: 160€
Vill du fråga något/anmäla dig: johnny@somnskolan.fi

För grupper