Just nu äter jag bara sånt som jag mår bra av

Med viljan att ha en så bra vardag som möjligt som enda motivation har jag i några månader bara ätit sånt som jag mår bra av både medan jag äter och som jag märker att jag blir pigg av efteråt. Förutom att det gjorde min vardag bättre så fick jag också göra två nya hål i bältet.

För mig började det med att jag märkte att socker gör att jag sover sämre så jag skippade det och då faller ju automatiskt ganska mycket ”impulsätande” bort. Efter ett par veckor var sockersuget borta och nu vill jag inte mera ha det, det är bara äckligt.

Ett i taget har jag gjort så här med många livsmedel och undviker nu också tex ris, potatis, pasta, vitt mjöl för att nämna några. Inte för att det står i nån bok eller för att nån har sagt så alltså, utan bara för att jag märker att jag mår bra av det.

VadDet här åt jagSå här mådde jag 1-2 timmar efter att jag ätit
FrukostYoghurt, banan, brödPigg och glad
LunchPizzaTrött, hängig, hade inte lust med nånting
MellanmålKaffe, fruktPigg och glad igen