Min “Reset Button”

Den skapar fullständig avslappning i varenda muskel. Ger ett lugn som nästan inte går att beskriva. Ibland också ett leende eller skratt. Ger en paus från alla tänkar, åsikter och problem. Och en paus från kroppen.

Efter lite träning blir det enklare att hitta den där platsen. Det enda som behövs är lite motivation.

Jag sluter ögonen och tittar mig omkring bakom mina stängda ögonlock. Tittar åt sidorna, uppåt och neråt, zoomar in och zoomar ut. Ungefär som att jag skulle titta ut genom ett fönster och söka eftet nåt speciellt därute. Ut mot sidorna, nära, långt borta, uppe och nere. Söker efter lugnet. Och när jag hittar den där platsen så kommer automatiskt en lång suck av lättnad. Allt stannar. Allt är helt plötsigt ok. Så jäkla skönt i hela kroppen. Jesss!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s