Workshops och föreläsningar

Företag och liknande organisationer Skolor, föreningar och liknande
Sömnskola550€375€

Priserna innehåller moms. Eventuella resekostnader tillkommer. Vid avbokning mindre än två veckor innan det överenskomna datumet faktureras 50 procent av det överenskomna arvodet.

Workshops

2 timmar, 10-20 deltagare, liggunderlag, mjuka kläder

MEDIYOGA | Stress och stresshantering

Vill du lära dig mera om stress och stresshantering? Under två timmar pratar vi bland annan om vad som händer i hjärnan och kroppen vid stress, vad är det som skapar stress och hur vi skall orka med vardagen i en föränderlig värld. Vi går också igenom de övningar som Johnny lärt ut sedan 2010. Mediyoga är en mjuk och dynamisk yogaform som fungerar för alla.

MEDIYOGA | Sömn, vila och återhämtning

Visste du att du att upp till 95% av all återhämtning sker då vi sover? Eller att du själv kan påverka hur mycket kroppen återhämtar sig på natten? Under två timmar pratar vi bland annat om vad som händer i kroppen när vi sover, vad som händer i kroppen när vi inte sover, olika sömnstadier och hur mycket vi behöver sova. Mediyoga är en mjuk och dynamisk yogaform som fungerar för alla.

Föreläsningar

60 minuter, föreläsningssal eller liknande

SÖMN OCH ÅTERHÄMTNING

Johnny har hjälpt både långdistanslöpare Camilla Richardsson och trestegshoppare Emma Pullola att sova bättre, trots att de redan sov bra. Redan efter tio dagar visade Emmas sömnuppföljning att sömnkvaliteten förbättrats och Camilla säger att hon sovit betydligt bättre sommaren 2019 än tidigare. Vi pratar bland annat om vad som händer i kroppen när vi sover, vad som händer i kroppen om vi inte sover, hur mycket vi behöver sova och vi går förstås igenom tips på hur vi kan förbättra sömnkvaliteten.

STRESS OCH STRESSHANTERING

Vill du lära dig mera om stress och stresshantering? Vi pratar bland annan om vad som händer i hjärnan och kroppen vid stress, vad det är som skapar stress, varför vi reagerar så olika på stress och hur vi skall orka med vardagen i en föränderlig värld. Vi går också igenom de övningar för att minska stress som Johnny sedan 2010 lärt ut till tusentals personer.