”Jag har sovit bra varje kväll sen jag började med sömnövningarna”

Hon är en av de 20 bästa i sin sport  Ung, öppen och nyfiken blev hon genast intresserad när jag frågade om hon vill träna sömn med mig några veckor. En gång i veckan fick hon en övning till sin WhatsApp-nummer och hon skötte träningen helt på egen hand. Redan andra veckan fick jag det här glädjande meddelandet av henne!

Jag har sovit bra varenda natt sedan jag började med sömnövningarna, Också nu under tävlingarna då det är långa och tuffa dagar har jag återhämtat mej riktigt bra under natten.😊
— Camilla, 15 år

Individuell coaching

Lär dig grunderna i sömnträning eller bli expert. Träna vid behov eller under en längre tid.

Många elitidrittare som redan sover bra tränar sömn för att öka den djupa, återhämtande sömnen för att prestera ännu bättre. Elitidrottare kan ha stor nytta av att förbättra sömnkvaliteten eftersom deras sömnkvalitet ofta påverkas negativt av tight spel- eller tävlingsschema, långa bussresor nattetid, kvällsmatcher eller -tävlingar samt att de ofta tvingas prestera på topp  under press.

De allra flesta kan själva påverka sömnkvaliteten. Och det bästa av allt, vanligtvis räcker några minuters träning per kväll!

20171029_141215

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s